Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
 
 
 
 
 

 

Főoldal

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Lenn a nyuszi barlangjában...

  2016.10.22. 23:07

Mivel a mai napon megkezdtem a játék első éles tesztelését, úgy döntöttem, ideje lerántani a leplet arról a valamiről, amin annyira dolgozom már egy ideje. Ez pedig nem más, mint az Alice Mare nevű játék & regény kettőse. Mivel a regény sok csavart lelő a játékból, így valamivel lassabban fogom adagolni, vélhetően három részletben, amiből egyet már el is olvashattok. Illetve a tovább gombra kattintva beleleshettek a játékba pár kép erejéig. ;)

[Alice Mare - 1. Fejezet - Szép Álmokat]

Danball Senki hetek a McDonald'sban

  2016.10.20. 13:55

Régóta visszatérő probléma, hogy egyesek más videómegosztókra teszik fel az Inazuma részeket. Sokan jelentettétek is nekem ezeket az eseteket, de sajnos, hamar rájöttem, hogy tehetetlen vagyok. Ha megbeszélem a feltöltőkkel, hogy x részt ne töltsön fel, akkor hiába megy a vad bólogatás, mire legközelebb arra járok a megbeszélt játékszabályok összedőlnek. Tudom, hogy egyeseknek a felirat a lényeg, de a felirat mögött gyakran hosszú órák vannak, amit a szabadidőmből áldozok fel. Nem azt mondom, hogy boruljunk térde nagyságom előtt, de szeretném, ha legalább annyiban tisztelnénk a munkámat, hogy a feltöltés után 1 nappal nem látom meg youtube-on a friss részeket...  pláne nem a 3. évadból...

Mivel belefáradtam már a veszekedésbe, abba, hogy folyton én vagyok a gonosz, amiért lelövöm ezeket a próbálkozásokat, erőm sincs arra, hogy ilyenekkel foglalkozzak, úgy döntöttem, hogy most egy ideig Danball Senki felzárkózást tartunk!

Ismét gyerekek járnak ott, ahol nem kéne

  2016.10.18. 09:17

Végül, ha némi késéssel is, csak sikerült összehozni az új részt. Ban továbbra is macskaegér harcot vív az Innovátorokkal, barátaival betör egy fegyvergyárba és ennek jutalmául nyakába kapja a multimilliárdos Jin Kaidout és az Emperor nevű LBX-et.

07. A nevük: Innovátor
08. Angel Star, az óriás labirintus
09. Ijiteus, az acélbestia
10. Jin Kaidou, a titokzatos új diák

Hisz nekünk is kijár a helyzetjelentés.

  2016.10.15. 18:13

Most már tényleg elmondhatjuk, hogy volt itt az elmúlt hetekben minden megtörtént, csak az özönvíz nem kopogott be az ajtómon egy vizitre. A Tales of Zestiria utolsó három része kész van, viszont még nem volt erőm a lektorálásra. DanSent terveim szerint holnap kaptok, még az asztali géphez kéne férnem az égetés végett.
Van az a valami, amiről egyelőre annyit tudok elmondani, hogy lassan betűről betűre tudom nektek idézni az Alice csodaországbant több fordításból, illetve kikupálódtam brit gyerekversekből miatta.

 

Inazuma Walker 0. Epizód

  2016.10.01. 07:05

A 0. epizód  csak bevezető volt az elkövetkező káoszhoz, mivel mint kiderült az Inazuma Walkerben fogják majd leadni azokat a mini epizódokat, amik a párhuzamos világokhoz tartoznak. Novemberben kapunk egyet a Fubuki testvérekről, azután pedig a 26-27. rész kap egy alternatív befejezést. Kira Hiroto életben van! Fudou majdnem átesett egy komolyabb kinézetváltáson, de a rajongók a régi stílusát szavazták meg. Illetve egy régi, de ismeretlen ismerős fog szerepet kapni a lányok közül, Ootani Tsukushi, aki az első játék óta követi a csapatot!

Pozitív hullámok

  2016.09.28. 11:54

Úgy tűnik ma csak úgy árad a pozitív energia a világból, mivel kora délben az a helyes kis doboz fogadott a kapuban egy postás kíséretében :) Nem szándékom minden egyes Inazumás és Dansenes mütyűr érkezését kihírezni, hisz' eddig sem tettem, de ezt szeretném kicsit kiemelni a tömegből a fontossága miatt. Az alap Inazumás kártyákon kívül a doboz tartalmaz még egy ritkaságot, DVD formájában, melyen Wonderbot, a rendező végigmegy a GO főbb TCG reklámjain és azok forgatási bakiparádéjain. Fontos, mert, amint rájövök hogyan kell feliratozható formátumba varázsolni ti is megnézhetitek ;)

Amire senki sem számított...

  2016.09.25. 08:29

38. heti nyerőszámaink következnek növekvő sorrendben...

Joker bankot rabol, megküzd a Krakennek és utána még arra is marad elég ereje, hogy Ali Babával és a negyven detektívjével fogócskázzon Aladdin palotájában. Mindeközben Phoenix még mindig baromi álmos.

[31. Az Ármány és a Fehér Ördög Hajója]
[32. Az Árnyék, a Szem és a Másolatok!]
[33. Tévés Leszámolás]
[34. A Dzsinn Lámpása és a Profécia Palotája]
[35. Egy Hős Érdemei]

Tales of Zestiria - Dragon puppy

  2016.09.08. 19:49

Ezúttal azt hiszem semmi frappánsat nem tudok mondani. Láthatjuk Unot a hellionná változott vízszeráfot és találkozunk egy majdnem-sárkány fiókával, akinek feltett célja, hogy Marlindban verjen tanyát. Ismét összefutunk Alisha hercegnővel, miközben Mikleo szövetségre lép egy norminnal.

Lassan közeledünk az évad végéhez. Kíváncsi vagyok vajon eljutunk-e Glaivendig.

[9. rész - A Járvány Városa | Mega] [Felirat Letöltése]

 

Őszi tervek

  2016.09.02. 15:20

Eljött a szeptember, ami azt is jelenti, hogy a suli mellett belépünk az őszi-féltéli szezonba, ahol picit már azért bővebben is érdemes szót ejteni a mi lesz ezutánokról meg a miértekről. Ne aggódjatok, Level-5ból bőven lesz az év hátralévő részében, de azért érdemes rápillantani a teljes összefoglalóra.

Tales of Zestiria - Hajléktalan Sephiroth

  2016.09.01. 18:02

Sorey és Lailah menetelnek tovább a hegyek között, ahol nem csak egy sárkány várja őket, hanem az említett bestia kishúga, a földszeráf Edna. Viszont a legenda szerint, ha egy szeráfot hatalmába keríti az elkeseredés és hellionná válik, ha egyszer eljut arra a szintre hogy sárkány alakot vesz fel már nem lehet megmenteni... vagy mégis?

Közben szép lassan elkezdtem kicserélni a Vimeós linkeket. Az este folyamán a 7. rész online fájlát is cserélni fogom, hátha ezzel megoldódik a HD verzió hiánya, valószínűleg az előző heti netkimaradás megzavarta a feltöltés bitjeit.

[8. rész - Rayfalke Lélekorom | Mega] [Felirat letöltése]

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
 

Itt a döntő!! Fideo elhatározása!
 

Elérkezett a döntő napja, viszont az olasz csapat nincs a helyzet magaslatán. Mr. K és a lehetetlen taktika pedig talán a csapat vesztét is okozhatja...

[Online] [Spoiler Szoba]

 

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016